Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Kent Parkı Spor Kafe’de yapılan organizasyona; Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Kulüp Müdürü Taha Başparmak, İdari Menajer Sabri Can, Baş Antrenör Gökhan Aşıcı, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Duygusal anların yaşandığı organizasyonda söz alan Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar, geçen yıl hiç beklemedikleri şekilde bölgesel lige düştüklerini fakat bu yıl genç ekibin inanarak mücadele ettiğini ve sezonu hak ettikleri başarıyla tamamlayarak TKBL’ye çıktıklarının altını çizdi. Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın da Bursa‘nın Büyükşehir Belediyespor’la sporda başarıdan başarıya koştuğunu belirtirken, ‘Spor Kenti Bursa’ sloganının gelen başarılarla haklılığını gösterdiğini ifade etti.

Çok çalıştık
Sezon başında TKBL’ye geri dönmeyi hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda sezonu açtıkları 2 Ağustos’tan bu yana oyuncularla beraber yeniden üst ligde oynayacak olmanın inancıyla çok çalıştıklarını belirten yeşil-beyazlıların genç baş antrenörü Gökhan Aşıcı, kulüp yönetiminin kendilerine olan güveninin başarının gelmesinde en önemli etken olduğunun altını çizdi. Takım kaptanları Ayça Okutan ve Burcu Erbaş da Büyükşehir Belediyesi’nin ve kulüp yönetiminin kendilerine verdikleri değer ile başarının gelmesinin daha da kolaylaştığını söyleyerek, verilen destekler nedeniyle yetkililere teşekkür etti.

Kulüp Başkan yardımcısı İlhan Satık da Başkan Recep Altepe’nin spora olan desteği ve yatırımları ile sporcuların önemli imkanlarla buluştuklarını, basketbol takımının sezon boyunca uyum içinde ve çok çalışan bir takım olduğunu, sezon boyunca verdikleri mücadele sergiledikleri performansla basketbol severlerin takdirini topladığını belirtti. Satık, kazanılan başarıdan dolayı teknik heyet ve sporcuları tebrik etti.

Yemeğin sonunda sporcu, teknik heyet ve yöneticiler hatıra fotoğrafı çektirerek 2016-2017 sezonuna veda etti.

Editör: Haber Merkezi