2016-2017 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı ile Voleybol Erkekler 2.liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımı ve Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Belediyespor Basketbol takımının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alinur Aktaş açıklama yaparak İnegöl’de oynanacak üç karşılaşmaya ilçemizdeki sporseverleri davet etti.

İnegöl Belediyespor ilk sınavına 17 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Basketbolda çıkacak. Turuncu Lacivertli temsilcimiz ligin 16. haftasında Yeniceköy Spor Salonunda FMV Işıkspor’u konuk edecek. 19 Şubat Pazar günü saat 12.00’de Voleybol Erkekler 2.liginde Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Temsilcimiz ligin 16.haftasında İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda Acıpayam Halk Eğitim Merkezini ağırlayacak. Aynı gün saat 15.30’da ise Voleybolda Efeler ligi mücadelesi oynanacak. Parkenin prensleri ligin 16.haftasında lig lideri olan Ziraat Bankası’nı sahasında ağırlayacak.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR
Zorlu müsabakalar öncesi açıklama yapan Başkan Aktaş; “Belediyespor bu sezon 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca bu sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde de Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. Uzun soluklu olan bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” dedi.

BASKETBOLDA RAKİP FMV IŞIKSPOR
Bu hafta ilk olarak Belediyespor Basketbol takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Aktaş; “Basketbol 2. liginde A grubunda mücadele eden takımımız her geçen hafta üstüne koyarak doludizgin yoluna devam ediyor. Bu sezon ilk defa 2.Ligde yer almamıza rağmen çok güzel sonuçlar aldığımızı düşünüyoruz. Grubumuzda rakiplerimizle dişe diş mücadele ediyoruz. Sahada pes etmeden son ana kadar mücadelemizi gösteriyoruz. Gösterdiğimiz bu mücadeleyi devam ettirerek ligi iyi bir yerde bitireceğimize inancımız tam. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki kısa bir süre önce yenileme çalışmalarını tamamladığımız Yeniceköy Spor salonumuz basketbolun artık merkezi olacak. Bu hafta FMV Işıkspor’u ağırlayacağız. Gruptaki yerimizin şekillenmesi açısından artık telafisi olmayan maçlara çıktığımızı özellikle buradan belirtmek istiyorum. 17 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbol severleri bekliyoruz. Ayrıca maç günü Yeniceköy spor salonuna gidiş-dönüş olmak kaydıyla basketbol severler için Ziraat Bankası önünden saat 18.00’den itibaren servisler kaldırılacaktır” dedi.

VOLEYBOL 2. LİGİNDE RAKİP ACIPAYAM HALK EĞİTİM MERKEZİ
Bu hafta ayrıca Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Aktaş; “Voleybol Erkekler 2. liginde 1. grupta mücadele eden gelişim takımımız ilk defa 2.Ligde yer almasına rağmen oynadığı maçlarda güzel bir mücadele verdiğini düşünüyoruz. Bu hafta grubun sıralamasını etkileyecek bir maça çıkacağız. Acıpayam Halk Eğitim Merkezini ağırlayacağız. 19 Şubat Pazar günü saat 12.00’de İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi