Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Cem Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra Başkanımız Ali Ay ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Turan da katıldı.

Başkan Ali Ay imza töreninde yaptığı konuşmada Yeşil Bursa A.Ş.’nin teknik bölümündeki projenin bundan sonra değiştiğini ve Bursaspor Akademi Takımları’nda görev alan antrenörlerin Yeşil Bursa A.Ş.’de teknik direktörlük yapacağını belirtti.

Başkan Ali Ay, Bursaspor akademisinde eğitim alan sporcuların ilerleyen dönemde Bursa A Takımı’ndan önce ilk olarak artık Yeşil Bursa A.Ş.’de forma giyeceklerini söyledi. Başkan Ali Ay şu konuşmayı gerçekleştirdi.

Ali Ay "Hedefimiz bir üst lige çıkmak"
"Nevzat Hoca ile evvelsi gün yollarımızı ayırdık. Nevzat hocamıza Bursaspor başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Bize katkı sağladı fakat bizim başka projelerimizin olduğundan artı uyum sağlayamadığımızdan dolayı görevine son verdik. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonra Yeşil Bursa’da U takımlarımızda antrenörlük yapmış olan hocalarımız ile beraber çalışacağız. Çünkü bu çocuklarımızı altyapıdaki hocalarımız yetiştiriyor. Bu uyumu sağlayabilmek için bu kararı aldık. Çünkü biz artık Yeşil Bursa’yı üst lige çıkarmak istiyoruz. Tüm hocalarımız ile görüştük. Hamza Hocamızla da görüştük. Turhan Hocamıza başlarılar diliyorum. İnşallah başarılı olurlar.  Bundan sonra U takımlarımızda yetişen tüm oyuncularımızın Yeşil Bursa’dan geçişi yapmalarını istiyoruz. Daha önceki senelerde olduğu gibi ben Yeşil Bursa’ya gitmem olayı kapanmış oldu. Gerekirse takviye yapılacak. Kiraya verdiğimiz bazı oyuncuları geriye çağırabiliriz. Sadece Bandırmaspor’a takılıp kalmayalım. Enes Ata ile de görüşeceğiz.  Bursaspor’dan iki futbolcu verebiliriz. Bizim hedefimiz biran evvel Yeşil Bursa’yı bir üst lige çıkartabilmek. Hamza Hocamızın ekibi de Yeşil Bursa’ya daha çok eğilecek."

Minareli Çavuş Tesislerine Ulaşım Çözülür
Basın mensuplarının Minareli Çavuş Tesisleri’nin ulaşımında yaşanan sorunlar nedeniyle taraftarların maçlara gelemediğinin belirtilmesi üzerine Başkan Ali Ay, “ Biliyorsunuz Nilüfer Belediyesi Başkanımız Mustafa Bozbey’in yaptırdığı İbrahim Yazıcı Stadyumu şuanda yapım aşamasında. Sezon başında konuştuğumuzda devre arasına kadar yetiştirebiliriz denilmişti ancak şuan bitecek gibi görünmüyor. Eğer taraftar gelecekse gerekirse otobüs ayarlanır. Taraftar sadece biz maça gelmek istiyoruz desin. Biz her türlü çabayı gösteririz. Çünkü misafir takım taraftarları bizim taraftarlarımızdan daha fazla oluyor, ben bu duruma üzülüyorum” dedi.

Cem Öztürk "Takıma takbiyeler olacak"
Yeşil Bursa A.Ş. Başkanımız Cem Öztürk ise takıma devre arasında mutlaka takviye yapacaklarını ve hedefin bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti. Öztürk, "İlk önce Nevzat Hocamıza teşekkür ediyoruz. Kendisiyle görüştük o da uygun gördü. Daha sonra Hamza Hoca ve Başkanımız ile beraber oturduk düşündük ve U21 takımımızı geçen sezon şampiyon yapmış çocuklarımızın başında olan Turhan Şen bize uygun geldi.  Kendisi ile görüştük ve kendisi de seve seve kabule etti . Ben bu çocuklarla şampiyon oldum dedi. Yeni bir enerji ile yola çıktık. Ali Başkanımız bana inandı güvendi. Elimizden geldiğince görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Yeni enerji ile yola çıktık. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Turhan Şen’in yardımcılıklarını Fazlı Tan ve Bülent Eray, kaleci antrenörümüz ise Rıza Yurtseven oldu. Allah yardımcıları olsun.  Takımımız devre arasında Side’de 29 Aralık – 6 Ocak tarihlerinde kamp yapacak. Ara transfer döneminde takımımıza takviyeler olacak. İki gurbetçi oyuncu ile görüşüyoruz" dedi.

Turhan Şen "Camiamıza hayırlı olsun"
Yeşil Bursa A.Ş. Teknik Direktörlüğü’ne getirilen Turhan Şen ise "Ali Ay ve Cem  Öztürk başkanlarımıza bizleri bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Profesyonellikte böyle durumlar oluyor. İnşallah bizler de onların güvenlerini boşa çıkartmayız. Zaten oyuncu grubunu tanıyorum. Bizim için avantaj olacak. İlk yarının bitimine iki maç kaldı. Bu maçları en iyi şekilde tamamlayıp oturup yeniden yapılanma gerekiyorsa yapılanma yapılacak. Çok kaliteli bir takım var. Çok iyi işler yapabiliriz. İnşallah devre arasında da daha iyi çalışıp takımımızı ilk 5’e sokup Play-Off’a taşımak istiyoruz. Camiamıza ve Bursaspor’umuza inşallah hayırlı olur." dedi.  

Editör: Haber Merkezi